Välkommen till

Borås Dödsbo
Service

Dödsbo Alingsås

Låt oss ta hand om dödsboet

Borås Dödsbo Service arbetar med dödsbon med Borås som utgångspunkt, därmed finns vi tillgängliga för att utföra arbeten även i Alingsås och dess övriga omnejd. Efter en bortgång tar vi hand om rensningen och städningen av den kvarvarande bostaden.

I vårt arbete strävar vi efter att arbeta effektivt då tiden är dyrbar. Inom företaget har vi rätt kunskap och verktyg för att kunna genomföra arbetet på ett effektivt och smidigt sätt.

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans bestämmer vi en tid som passar. Under ett hembesök får vi en bättre uppfattning kring vad som krävs och kan på så sätt berätta vad vi kan göra för er.

Vi hjälper till med allt

Vi finns här från start till slut för att hjälpa er med allt. Anlitar ni oss kommer vi leverera rensning, tömning samt städning. Dessutom tar vi hand om de kvarvarande möblerna.

100% nöjd kundgaranti

Vårt mål är att samtliga kunder som vänder sig till oss ska bli 100 % nöjda. Arbetet anpassas efter de önskemål och behov som finns, för att respektive kund ska få precis den hjälpen som eftersöks.

Dödsbo Alingsås

Tjänster

Städning av dödsbon

Vi arbetar huvudsakligen med att städa ur dödsbon. Vid rensning tar vi hand om möblerna som står kvar i bostaden samt städar ur dödsboet när det är tomt.

Dödsbo Alingsås

Dödsbo Alingsås
Västerlånggatan 21, 503 30 Borås
070-589 69 89
070-763 22 53
info@dodsboservice.se